March 24, 2023
Apeldoorn | NL
Time: 20:00
Venue: Podium Gigant
Address: Nieuwstraat 377
Zipcode: 7311 BR
State: Gelderland
Country: NL
🐰 Black Rabbit
De meedogenloze knaagdieren van Black Rabbit zetten hun verhaal voort door hun concept een sterke ruggengraat te geven. De chronologische volgorde van het album vertaalt zich letterlijk in de patronen, tempo’s en de activiteit van het menselijk brein tijdens het slaapproces. Aan deze structuur hangt het verhaal van Black Rabbit die zijn slachtoffers in slaap hypnotiseert (door hun uit zijn boek voor te lezen), om ze vervolgens tot de hel te veroordelen. Voordat ze door de poorten van de hel worden gesleept moeten ze echter een aantal taken uitvoeren, zodat ze begrijpen waarom dit hun lot is. Na die bekende eerste schok van energie die je voelt wanneer je bijna in slaapt valt, wordt je meteen meegesleept in de tragedie van het lot van een krankzinnige.
🤘 The Modern Age Slavery
The Modern Age Slavery ontleedt de angsten van de menselijke geest, onderzoekt onnoemelijke bewegingen binnen het collectieve bewustzijn van de mensheid en onderstreept waarom – ondanks leeftijd, geslacht, huidskleur, politieke opvattingen, religieuze overtuigingen, sociale status – de moderne mens natuurlijk de verantwoordelijkheid vermijdt om niet een slaaf zijn, ontsnappen aan zijn eigen vrijheid om een ​​valse vrede te zoeken.
Onze muziek is niet voor iedereen. Onze muziek doorboort het verborgen, onderdrukte, oorspronkelijke, met schuld beladen, maar rusteloze deel van ieder mens en dwingt ons de wereld met andere ogen te bekijken.
🎸 Epistulum
Epistulum is een melodic death metal band wiens creatieve oorsprong is te vinden in ervaringsfilosofie over de essentie van menselijk wrang. Oorspronkelijk begonnen als solo project in 2018, welke een debuut EP teweeg bracht, heeft Epistulum zich mogen ontplooiien tot een geheel bandgenootschap dat op 26 augustus 2022 een full-length album ter aarde heeft gebracht. Met FROM THE DEAD MASSES invoceert de band een collectie van muzikale geestesbeelden omtrent de primordiale woedes van het menszijn, in de vorm van explosieve, synth-gedreven death metal!